Denne hjemmeside er lavet på vegne af Katrina Johannesen, hotelvært på Kristianshús, for at informere om hotellet og ophold på dette.


Siden indeholder herudover almen information om Mykines, øens historie, natur og fugleliv med billeder og fuglestemmer. Dette materiale baserer sig på forskellige skriftlige kilder og personlige oplysninger. Desuden er der en side med link til anden internet information om Mykines og Færøerne.

Siden er designet af, oprettet af og vedligeholdes af Karsten Larsen. Alle rettelser til eventuelle faktuelle fejl er meget velkomne og bedes rettet til Karsten Larsen via nedenstående kontaktmuligheder.

Ejendomsretten til billedet af Kristianshús indehaves af Absalon Hansen, Sigmundargøta 13, FO 100 Torshavn, Faroe Islands.
Ejendomsretten til billederne af S. J. Mikines malerier indehaves af Kari Mikines, Kong Valdemars Vej 2, DK 2840 Holte, Danmark.
Ejendomsretten til alt andet materiale inklusive optagelserne af fuglestemmerne indehaves af Karsten Larsen. Alle billeder og fuglestemmer er optaget på Mykines
Enhver kommerciel brug af billeder eller fuglestemmer frabedes uden kontakt til hjemmesidens copyright ejere eller til forfatteren af hjemmesiden.
Kontakt venligst:
Karsten Larsen, Sverigesvej 14, DK 5500 Middelfart, Danmark. Telefon ++ 45 64 41 62 84

E-mail:   tokavila@stofanet.dk